#

Kunderne siger...

Kim Mollerup Johannesen
Indehaver af det visuelle kommunikations- og designbureau, Keep It Moving
Anders Kavin er indiskutabelt den bedste og mest energiske fotograf, jeg har arbejdet sammen med i mine 18 år i branchen. Han besidder et højt teknisk og fagligt niveau, som altid løfter resultatet. Selv når man udfordrer ham meget, formår Anders at løfte barren. Anders har altid "Ja hatten” på – så selvom ens indledende idé ikke altid fungerer i praksis, formår Anders at vinkle den til et verdensklasse resultat. Han er empatisk og rolig, selv når studiet eller location er fyldt, og alle forventer, at han leverer varen. Lige meget hvad motivet er, formår Anders at indfange og forevige nuet på en super indlevende og iøjnefaldende måde. Man er altid i trygge hænder og garanteret et super fedt resultat.


Anders Kavin

Født 1973 i Jylland, Danmark. Anders har arbejdet som professionel fotograf siden 1995. Efter et år i New York, hvor han boede og arbejdede som fotograf, tog han i 1999 tilbage til Danmark for at grundlægge Kavin Photography.

Anders har siden starten beskæftiget sig med modefotografi og erhvervsfotografering, og har opbygget en bred portefølje indenfor herre- og damemode, sportsbeklædning, og fotografering for erhvervskunder, herunder portrætter og billeder til kampagnebrug mv.

I sit arbejde har Anders rejst meget i både indland og udland, og er vant til at arbejde på locations, om det så er Aarhus, New York, Sydafrika eller lige rundt om hjørnet. Det, der er vigtigt, er arbejdet med menneskerne og det er det der driver værket hos Anders.

Anders har det bedst når han fotograferer mennesker og de ting de laver.


Ander Kavin ( In English )

Born 1973 in Jutland Denmark. Anders has been working as a professional photographer since 1995. After spending a year living and working in New York City, Anders returned to Denmark to start Kavin Photography in 1999.


From factories to fashion, he is most happy photographing people and the things they do.